In het herbreews betekent Ahava liefde, heb uw lichaam lief/heb u zelf lief.
BEHANDELINGEN

Ahava

De schoonheid en rijkdom uit de Dode Zee, het mysterieuze, levenskrachtige water van de Dode Zee is een vernieuwende kracht van de natuur, de essentie van vitaliteit, gezondheid en schoonheid.

Het Dode Zee water bevat met haar 32% aan mineralen, de hoogste mineralenconcentratie ter wereld. De streek zelf is gehuld in mystiek en zit vol contrasten. In tegenstelling tot haar naam bruist de Dode Zee van leven. Gelegen op het laagste punt van de aarde – 410 meter onder de zeespiegel – biedt ze huidverzorging van het hoogste niveau. Het klimaat en het woestijnzand maken de streek kurkdroog, maar toch produceert de Dode Zee een overvloed aan vocht vasthoudende mineralen.

In dit legendarische gebied, waar de tijd stil lijkt te staan, heeft Dead Sea Laboratories, schepper van AHAVA’s uitgebreide gamma huidverzorgingsproducten op basis van mineralen, op toepasselijke wijze de doeltreffendheid van mineralen op het vertragen van het huidverouderingsproces en het herstel van de natuurlijke vochtbalans van de huid onderzocht

Zij zetten zich in om de natuurlijke rijkdom en schoonheid van dit landschap te beschermen en koesteren een innige band met de Dode Zee. De gekristalliseerde mineralen, minerale modder van de Dode Zee en woestijnplanten, die groeien in de zuivere lucht van deze magische streek, worden op een verantwoorde manier geoogst.

Zij nemen enkel wat strikt noodzakelijk is en niet meer, om het natuurlijke evenwicht te bewaren en de natuur de kans te geven om zich zonder veel inspanning te kunnen herstellen. De productieprocessen zijn milieuvriendelijk en niet vervuilend. Zij voeren geen tests uit op dieren en al de producten worden verpakt in recyclebare tubes, flesjes en potjes.

Ahava Cosmetica brengt met Sea of Spa de natuur bij U thuis met een uitgebreid gamma aan huidverzorgingsproducten voor hem en haar. Tevredenheid en kwaliteit gegarandeerd.
De schoonheid en rijkdom uit de Dode Zee, het mysterieuze, levenskrachtige water van de Dode Zee is een vernieuwende kracht van de natuur, de essentie van vitaliteit, gezondheid en schoonheid.


Standaard gelaatsbehandeling


90 minuten
oppervlaktereiniging, huidanalyse, epileren, dieptereininging,
vapozone, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, hals, decollete.
masker en dagverzorging.
€ 52,0090 minuten
Oppervlaktereiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging,
vapozone, onzuiverheden verwijderen, , massage van gezicht, hals, decollete masker en dagverzorging.
keuze uit make-up, hand of voetmassage.
€ 55,00


De behandelingen worden aan uw huidtype aangepast.
Behandelingen alleen op afspraak.
Je kan ook pinnen.