In het herbreews betekent Ahava liefde, heb uw lichaam lief/heb u zelf lief.
BEHANDELINGEN

Nimue behandelingen


Nimue Basics

Basis behandeling met het huidverbeterende merk Nimue Skin Technologie.

  • Nimue Basic vanaf € 50,00
  • Nimue Extra vanaf € 62,50
  • Nimue Premium vanaf € 82,50

 

Nimue Specials

Behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging.
Behandelingen met Bio Active Peeling of Glycol Peeling.

 

Nimue Bio-Active Peeling

Een krachtige behandeling die door het gebruik van de Bio Active peeling, een combinatie van drie zuren glycol, melk en citroenzuur in staat is verbluffende resultaten te boeken. Tijdens deze behandeling dringen de werkstoffen diep de huid in waardoor de huid geneest en verbetert. Dit creëert een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid.

 

Nimue Glycolic peelig 35%

Een actieve huidverjongingsbehandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, een diepe reiniging. Deze behandeling is intensiever als de Bio Active treatment. Als resultaat krijgt u een stralende jeugdige huid!

 

Nimue Core Basic

Een zeer reinigende  behandeling met de Bio Active Peeling voor elk huidbeeld. Verbetert, verfijnt en geeft een stralende huidstructuur.

 

Nimue maintanance

Een zeer actieve verjongings behandeling. Dit is een zachte, maar effectieve behandeling met superieur resultaat. Verfijnt en geeft een stralende huidstructuur.  Verhoogt de elasticiteit en veerkracht.

 

Nimue Rejuvenation PLUS

Een zeer actieve verjongings behandeling. Dit is een zachte, effectieve en ontspannende  behandeling met superieur resultaat. Verfijnt en geeft een stralende huidstructuur.  Verhoogt de elasticiteit en veerkracht. Met uitgebreide massage van gelaat, hals, décolleté, schouders en nek en afhankelijk van huidtype, Alginate Masker dat hydrateert, kalmeert en zorgt voor een gladdere textuur.

 

Nimue Boost

Een super verjongende, anti-oxidant booster behandeling, gecombineerd met  uitgebreide massage van gelaat, hals, decolleté, schouders en nek. Speciaal voor de huid die beschadigd is door invloeden van buitenaf o.a. door zon, stress verontreiniging, roken en andere factoren die een gezonde en jeugdig uitziende huid bedreigen. Verbetert actief de stofwisseling en microcirculatie voor een zeer stralende huid!

 

Nimue Collageen

Behandeling zoals de nimue boost, aangevuld met een collageenvliesmasker om een jeugdig aanzien te behouden. Intens diepe hydratatie, uitzetting, verstrakking en verkoeling zijn de resultaten van marine en botanische ingrediënten.

 

Nimue Active Glycol Treatment

Een actieve huidverjongingsbehandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, een diepe reiniging. Deze behandeling is veel intensiever omdat er gebruik wordt gemaakt van 2 peelings na elkaar, de gycol peeling en de bio active complex peeling. Als resultaat krijgt u een gladde, stralende, jeugdige huid.

 

Nimue Deep Clean Treatment

Deze behandeling zorgt voor effectieve resultaten voor een problematische of acne huid door onder andere reiniging, met of zonder een professionele peeling , intensief verwijderen van onzuiverheden en een behandelingsmasker.